De clown Führer en zijn Nederlandse Volks Unie!

Als het gaat om nazi's kun je weinig lachen, denken mensen. Nou bij de Nederlandse Volks Unie moet je wel heel veel discipline hebben om je niet dood te lachen. Dat clubje hypocrieten is zelfs voor neonazi's te lachwekkend voor woorden. De Nederlandse Volks Unie is de neonazi partij van Nederland aangezien we niets beters hebben. In dit bericht gaan we eens lekker lachen om de hypocriete houding van de Nederlandse neonazi's en hun leider clown; Constant Kusters. 

De neonazi club die zich NVU noemt is ontstaan in 1971 met één simpel doen; misdadigers uit de tweede wereld oorlog opvangen. Daarmee worden Nederlanders bedoeld die met de nazi's samenwerkte. Zoals leden van de NSB, de Waffen SS, de Landwacht en alle andere nazi organisaties. Joop Glimmerveen stichtte de NVU in 1971, maar zijn clubje ging in 1987 al failliet door concurrentie van de Centrum Partij 86 en de latere Centrum Democraten! 


Echter na de ondergang van de CD besluiten enkele jonge neonazi's om Joop Glimmerveen te vragen om de NVU weer her op te richten. Dat gebeurd en in 1996 is de Nederlandse Volks Unie weer actief. Met de dood van Hans Janmaat ( CD ) in 2002 is de NVU de grootste extreem rechtse politieke partij in Nederland. 


Constant Kusters is de clown führer van de NVU en al vele jaren actief in de neonazi beweging. Op 16 jarige leeftijd werd clown Kusters lid van de Centrum Partij 86. In de jaren 90 vraagt hij oud-nazi; Glimmerveen om de NVU opnieuw op te richten. Kusters weet Glimmerveen opzij te zetten en op 31 jarige leeftijd, wordt hij clown führer van de NVU in 2001. 


Het meest lachwekkende aan de NVU is hun hypocriete houding. Bijvoorbeeld eisen ze de doodstraf voor pedofielen en druggebruikers. Net als hun Duitse bondgenoten van de Nationaaldemocratische Partij van Duitsland, is de NVU erg hypocriet want veel neonazi's blijken drugs te gebruiken en zijn ook niet vies van kinderpornografie! 


Michiel Boerboom is NVU penningmeester en een mooi voorbeeld van hoe hypocriet de neonazi's zijn. Deze penningmeester is nu 34 jaar oud, maar had in 2010 een seksuele relatie met de toen 16 jarige; Mady Kleeven. De 16 jarige NVU activiste vond het blijkbaar prima om seks te hebben met een 32 jarige kerel! Ondertussen brult clown Kusters dat pedofielen geëxecuteerd moeten worden. De NVU kan beginnen met de executie van Boerboom, want wie neukt nu een minderjarige tiener op 32 jarige leeftijd? Antwoord: hypocriete pedofiele neonazi's doen dat! 


Leuk is het ook om te zien hoe extreem rechtse groepen elkaar haten en minachten. Hier een stukje uit een artikel van de Anti-Fascistische Actie, over de ruzies tussen de NVU en de Nationale Alliantie in het jaar 2010; 

Een andere ruzie die zich in die periode ontwikkelde speelde zich af rond de Nationale Alliantie (NA), met name in de persoon van NA-oprichtster Virginia Kapic. Zij was een voormalig NVU-lid en voormalig groot bewonderaar van Kusters. Die bewondering was rap omgeslagen in volslagen minachting en vervolgens in haat tegen alles wat met Kusters en met de NVU te maken had. De reactie was voorspelbaar: Kusters schreef een artikel op de NVU-site, waarin hij privé-zaken onthulde, foto’s van betrokkenen plaatste en als klap op de vuurpijl Kapic afbeelde als een prostituee. Hiermee was deze ruzie echter niet beslecht. Kapic sloeg namelijk op dezelfde manier terug en plaatste over Kusters en andere NVU-aanhangers paginalange teksten met beschuldigingen, geïllustreerd met intieme mails van Kusters. De ruzie liep daarop nog verder uit de hand. 

Patrick de Bruin is ook een leuke neonazi. Deze kerel vindt het blijkbaar heel leuk om zijn sperma te doneren aan sperma banken. Natuurlijk alleen voor blanke ''Arische'' vrouwen bedoeld. Neonazi; de Bruin kwam in het nieuws toen hij de sperma bank duidelijk wilde maken, dat zijn sperma alleen bedoeld was voor blanke vrouwen. Daarnaast doet onze sperma koning aan WIET verkoop. Hoe dacht clown Kusters daar over? Juist, dood aan drugsdealers. Dus weer een neonazi die volgens NVU taal gewoon dood moet! 

Op Indymedia verscheen op 29.09.2011 dit bericht; 

Op 14 september werd Patrick de Bruin, een beruchte neonazi en onder andere lid van de Nederlandse Volks-Unie (NVU) opgepakt omdat hij maar liefst 1.276 hennepplanten beheerde. De NVU, die de doodstraf eist voor drugsdealers, heeft de Bruin altijd toegelaten op hun demonstraties, sterker nog, in bijvoorbeeld Den Bosch in 2009 filmde de Bruin de demonstratie met als doel een propaganda-filmpje, naar traditie van het Derde Rijk, te maken.

Patrick de Bruin blijkt een spilfiguur in de Nederlandse extreemrechtse scene te zijn. Hij organiseert concerten en lezingen van extreemrechtse figuren en bands in Nederland, gebruikt valse namen en dito voorwendselen en financiert allerlei bijeenkomsten.

Leuk nieuws. Dus de clown moet twee NVU leiders executeren! Eerst Michiel Boerboom omdat hij in 2010 seks had met een minderjarige. Dan Patrick de Bruin omdat hij drugs verkocht. Maar onze clown deed niets hoor. Als het gaat om eigen ''kameraden'' dan knijpt clown Constant Kusters een oogje dicht! 

Clown Kusters geeft in een interview zelf toe dat hij een echte nationaal socialist is. Hij is een nazi en zoals alle nazi's haat hij; joden, communisten, liberalen, sociaal democraten, vrijheid van meningsuiting en natuurlijk buitenlanders. Hij klaagt dat hij geen baan kan vinden en dat iedereen hem monddood maakt. De clown mag blij zijn dat hij niet opgepakt wordt voor zijn overtuigingen. Want als wij revolutionair socialisten het voor het zeggen hadden, dan zou de NVU verboden zijn en mag Constant Kusters zolang in de cel zitten totdat hij het neonazisme opzij zet!

Steun hebben de neonazi's eigenlijk alleen onder jongeren, die zich in de steek gelaten voelen door de maatschappij. Net als de NPD in Duitsland is de NVU vooral sterk onder blanke jongeren die graag buitenlanders de schuld geven van alle ellende. Het is daarom belangrijk om een antifascistisch front te vormen tegen het neonazisme. Maar zolang de kapitalistische partijen een neoliberaal afbraakbeleid volgen, zal de woede onder jongeren alleen maar groeien. Sommigen zullen zich laten leiden door de propaganda van de NVU en andere rechtse organisaties. Daarom moet een arbeiderspartij opgericht worden. Een partij voor arbeiders en jongeren op een socialistisch programma!  


De 26 jarige clown nazi in 1996 toen de NVU
opnieuw werd opgericht! 

Strijd, Solidariteit, Socialisme

Strijd, Solidariteit, Socialisme