Hypocriete PVV

De nationaal-conservatieve PVV is weer bezig. We weten allemaal dat de sekte van Geert Wilders mensen discrimineert op religie en ethische achtergrond. Nergens is dit duidelijker dan in de anti-islam houding van de PVV. De onderdanen van Den Leider noemen zich de ''Partij voor de Vrijheid'' maar in werkelijkheid willen ze de vrijheid van anderen beperken. Datzelfde geld voor mensen die als vluchtelingen naar Nederland komen. Daar heeft Sietse Fritsma ( PVV ) geen goed woord voor over. Vluchtelingen moeten maar elders naartoe vluchten, zoals naar Kenia of elders in Afrika vindt hij. Natuurlijk wordt een uitzondering gemaakt voor christenen, want dit ''volk'' mag wel binnen komen, moslims natuurlijk weer niet! 

De nieuwste bondgenoot van Wilders is het Franse Front National, een extreem rechtse nationalistische partij wiens oprichter tweemaal veroordeeld is voor racisme. Marine Le Pen is de leidster van deze bende nationalisten, haar vader Jean-Marie was jaren het gezicht van het Franse rechtse nationalisme. Anders dan haar extreem-rechtse vader is Marine minder radicaal. Maar dat maakt het Front National niet minder racistisch. Waar Franse nationalisten vroeger nog fel tegen joden, communisten en progressieve mensen waren, is hun nieuwe vijand anno 2013; de moslim. In Frankrijk wonen veel moslims, veel van Noord Afrikaanse afkomst. Net als in Nederland worden vele gediscrimineerd en de armoede onder gekleurde Fransen is hoger dan onder blanke Fransen!

De Partij voor de ''Vrijheid'' en het Front National willen gaan samenwerken om een eurosceptisch geluid te tonen tijdens de Europese Verkiezingen in 2014. Net als de PVV is het FN tegen de Europese Unie. Een hypocriete zet aangezien de partij van Marine Le Pen ooit een neoliberale partij was. Jean-Marie Le Pen steunde het neoliberalisme in de jaren 80, maar draaide helemaal bij na de oprichting van de EU. Le Pen's steun aan het neoliberalisme kwam puur vanuit zijn anti-socialisme. Maar na de val van de Sovjet-Unie viel de ''communistische'' vijand weg. Dus had Le Pen een nieuwe vijand nodig. Die vijand werd de Europese Unie en dus werd het FN een protectionistische partij. Ook Marine Le Pen wil de Franse kapitalisten klassen beschermen tegen buitenlandse concurrentie en met name willen ze dat Franse banen voor ( blanke ) Franse arbeiders blijven. Met economisch protectionisme weet het FN steun te winnen, zeker omdat de sociaal democraten van de Franse ''Socialistische'' Partij geen vinger uitsteken voor de Franse arbeidersklasse!  

Met vluchtelingen heeft de PVV een bijzonder probleem. In de ogen van Geert Wilders zijn alle buitenlanders gevaarlijk. Vooral Oost Europeanen, Roemen, Bulgaren en andere ''criminelen'' zouden makkelijk Nederland inkomen. Nederland kreeg kritiek van de EU toen Wilders een meldpunt opende waarin Nederlanders konden klagen over buitenlandse arbeidskrachten. Dat de PVV tegen de EU is, betekend niet dat ze tegen het neoliberale kapitalisme zijn. Wilders is een neoliberaal en had nooit problemen met het neoliberalisme. Zijn problemen liggen bij de vrije handel en de vrijheid van Europese volkeren om overal te wonen en te mogen werken binnen de EU. Want hij wil geen Oost Europeanen in Nederland hebben. Geen Polen, geen Bulgaren, Roemen of andere niet-westerse volkeren. Met Duitsers, Fransen en zelfs Hongaren heeft de PVV nooit problemen. Logisch ook want de vrouw van Geert Wilders is een Joodse Hongaarse!

Wilders heeft geen problemen met het feit dat kapitalisme mensen uitbuit, hij heeft problemen met buitenlandse arbeiders. Nu pleit Sietse Fritsma voor de afschaffing van het vluchtelingenverdrag van de Verenigde Naties. Nederland heeft dit verdrag ondertekend, een doorn in het oog van de nationalistische PVV, die geen ( islamistische ) vluchtelingen wil. Voor christelijke vluchtelingen maakt de hypocriete PVV een uitzondering. Want met het christendom heeft de sekte geen probleem!

Op gemeentelijk niveau doet de PVV alles om de bouw van Moskeeën tegen te gaan. Met leugens en discrimineerde opmerkingen, pleiten leden van de PVV tegen de bouw van gebedshuizen voor moslims. Die zouden namelijk allemaal ''geluidsoverlast'' veroorzaken en ''crimineel'' gedrag ondersteunen. Mensen worden opgeroepen om te demonstreren tegen de bouw van Moskeeën, de Partij voor de ''Vrijheid'' roept op om de vrijheid van moslims te beperken. Nergens is dit zo duidelijk als PVV'ers zich mobiliseert om de vrijheid van anderen te beperken!

Ook tijdens het debat over Zwarte Piet, stelt de PVV zich op als verdediger van de zwarte knecht. Propagandameester Martin Bosma zei dat Zwarte Piet bij Nederland hoort en dat je daar niet tegen mag zijn. Ook was de PVV aanwezig tijdens de demonstratie voor het behoudt van Zwarte Piet, toen een gekleurde vrouw werd bedreigd door veertig racistische demonstranten. Een dikke blanke man probeerde de vrouw ( die demonstreerde voor West-Papoea ) in elkaar te slaan. De veertig demonstranten riepen racistische woorden en juichte toen de politie de vrouw afvoerde. Niemand van de 360 andere aanwezigen tijdens de Zwarte Piet manifestatie, kwam de geleurde vrouw te hulp. Men keek ernaar en deed niets terwijl de racisten de vrouw intimideerde en insloten!

Op het gebied van subsidies is de sekte van Wilders ook heel hypocriet. Hoewel ze fel tegen subsidies zijn voor kunst, cultuur en andere ''linkse'' thema's, geeft de PVV wel 270.000 euro uit aan een eurosceptisch onderzoek. Wilders mocht subsidie geld daarvoor gebruiken minst het niet als campagne materiaal gebruikt wordt. Eens kijken of de PVV zich daar aan houdt. Dus ter informatie, subsidies voor kunst, cultuur en ''linkse'' thema's mogen niet, maar wel 270.000 euro uitgeven aan een eurosceptisch onderzoek! De hypocrieten!! 
Wat de Partij voor de ''Vrijheid'' het liefste wil. Een blank 
Nederland. De niet-blanke ''schapen'' moeten weg!

Strijd, Solidariteit, Socialisme

Strijd, Solidariteit, Socialisme