De nieuwe streek van Geert Wilders

Geert Wilders, de koning van de vrijheid. Een man die het vrije woord verdedigd. Althans dat is wat de propagandamachine van Martin Bosma ons wil doen geloven. De Nederlandse belastingbetaler moet namelijk opdraaien voor de kosten van Geert's beveiliging. Terwijl Jan Modaal niet beschermd wordt door de staat, kan Wilders alles zeggen en krijgt politie bescherming. Zijn nieuwste stunt is het veranderen van de islamistische vlag van het Koninkrijk Saoedi-Arabië, een bondgenoot van het ''vrije democratische'' westen. Normaal staat op deze vlag in het Arabisch; Er is geen god behalve Allah en Mohammed is zijn profeet. Wilders maakt daar van; De islam is een leugen, Mohammed een crimineel, de Koran is vergif. Natuurlijk hoopt de PVV leider op rellen in de islamistische wereld om zo weer te kunnen tonen hoe ''minderwaardig'' moslims niet zijn. Voor dit soort streken betaald de Nederlandse belastingbetaler!  

Het Koninkrijk Saoedi-Arabië is een conservatief islamistisch koninkrijk, dat al jaren een trouwe vriend is van het westen. De koning van het Huis Saud is absolute heerser en zijn zonen vervullen belangrijke posten binnen de overheid. Zijn steenrijke familie beweert afstammeling te zijn van Mohammed, de profeet van de islamistische godsdienst. Op de vlag van Saoedi-Arabië staat in het Arabisch; Er is geen god behalve Allah en Mohammed is zijn profeet. De vlag is groen en heeft naast de islamistische tekst ook een zwaard!

Anders dan andere vlaggen wordt de vlag in Saoedi-Arabië gezien als heilig. De vlag mag nooit halfstok wapperen. Het beschadigen of vernietigen van deze vlag is een grote misdaad in de absolute monarchie. Nu heeft Geert Wilders besloten om deze vlag te bewerken, met de bedoeling om moslims flink te pesten. Dat is het doel van zijn PVV, om de moslims in Saoedi-Arabië woedend te maken. De dictator van de Partij voor de ''Vrijheid'' hoopt op flinke rellen, zoals toen met de rel rond de Deense cartoons over de profeet Mohammed!

Saoedi-Arabië lijkt heel modern, maar is een middeleeuws koninkrijk. De mentaliteit van het Huis Saud is behoorlijk ouderwets en theocratisch. Dat is vooral te zien aan de manier waarop mannen en vrouwen beoordeeld worden. Mannen mogen vrouwen slaan en meer dan één vrouw bezitten. Ook mogen mannen een vrouw doden als er spraken is van overspel. Vrouwen hebben zeer weinig rechten. Ze moeten zich bijna volledig bedekken en worden als vrouw niet gerespecteerd door de streng islamistische overheid!

Hoewel Wilders het recht op een mening heeft, is het weer typisch dat hij voor een streek kiest die tot woede zal leiden. Ondertussen biedt hij geen alternatief op de vreselijke neoliberale bezuinigingen van Mark Rutte en Diederik Samsom. Werklozen in Nederland krijgen te maken met dwangarbeid en arbeiders vrezen voor hun baan. Angst heerst en daar houdt het kapitalisme van. Want angst zorgt ervoor dat arbeiders niet snel durven te staken. Geert Wilders probeert de aandacht af te leiden van dit feit door zo'n streek uit te halen met maar één doel: De moslims van de Arabische wereld woedend maken. Dit heeft niets te maken met vrijheid van meningsuiting, dit is pesten!!


De bewerkte vlag van het Koninkrijk Saoedi-Arabië.
In het Arabisch staat er nu; 
De islam is een leugen, Mohammed een crimineel, de Koran is vergif!
Hier betaald de Nederlandse belastingbetaler voor!!

Strijd, Solidariteit, Socialisme

Strijd, Solidariteit, Socialisme