VN: Israël martelt Palestijnse kinderen in gevangenissen

De Staat Israël schendt de rechten van Palestijnse kinderen door hen in gevangenissen te martelen. Dit stelt het VN-Comité voor de Rechten van het Kind in een donderdag uitgebracht rapport.

Israël schendt de rechten van Palestijnse kinderen door hen in gevangenissen te martelen. Dit stelt het VN-Comité voor de Rechten van het Kind in een donderdag uitgebracht rapport.

Ook hebben Israëlische bezettingstroepen kinderen als menselijk schild gebruikt. In de bezette Palestijnse gebieden hebben kinderen onvoldoende toegang tot gezondheidszorg, goed onderwijs en schoon water. Het rapport beslaat de periode van 2002 tot 2012!

Volgens het comité worden de meeste Palestijnse kinderen opgepakt omdat zij met stenen hebben gegooid. Daarvoor kunnen zij tot 20 jaar celstraf krijgen.Het is duidelijk dat dit misdadige zionistische regime geen waarde legt op de rechten van kinderen. De Verenigde Naties hebben al jaren de bezetting van de Palestijnse gebieden door Israël veroordeeld. Maar dit rapport bewijst hoe misdadig de zionisten bezig zijn. Kinderen 20 jaar celstraf geven voor het gooien van stenen. 


De aanhangers van de Staat Israël beweren dat het land zich beschermt tegen terroristische aanvallen. Maar het VN-Comité voor de Rechten van het Kind is heel duidelijk. Het is misdadig om kinderen te veroordelen tot 20 jaar celstraf puur omdat ze stenen werpen naar zionistische soldaten!


Dit bewijst weer eens hoe weinig ze in Israël geleerd hebben van de Holocaust. Wat de fascistische Duitsers deden met de joden doen nu de zionisten met de Palestijnen. Tot massamoord is het nog niet ( volledig ) gekomen, maar aan kolonisatie van Palestijnse gebieden doet Israël al sinds 1948. Het jodendom was een minderheidsreligie in 1948, er woonde minder joden dan moslims in Palestina. Echter de Staat Israel bracht de zionistiche joden naar het land en joeg de Palestijnen op de vlucht!


Revolutionair socialisten zijn niet tegen de joodse religie. Wel zijn wel tegen de bezetting van Palestijnse gebieden. Voor ons is het belangrijk dat zowel Israël als Palestina, socialistische raden-democratieën worden. Alleen het socialisme kan een einde maken aan het sektarisme dat heerst. Zowel Isrealisch nationalisme als Palestijns nationalisme moeten we afkeuren!


Na de overwinning van het socialisme kunnen beiden landen deel uit maken van een vrijwillig socialistische federatie van midden oosterse landen. Maar eerst is het belangrijk dat de arbeidersklasse van beidde landen zich verenigd tegen het islamisme van Hamas en het zionisme van de Staat Israël. Wij keuren een joodse staat net zo hard af als een islamistische Palestijnse staat. Daarom heeft de zionistische Staat Israël geen bestaansrecht, alleen een seculier socialistisch Israël/Palestina heeft dat!

Wie stenen gooit naar zionistische soldaten
riskeert 20 jaar celstraf!Update: zionistische moord op onschuldige jood

Bron NOS - 21-06-2013

Bij de Klaagmuur in Jeruzalem is een Joodse Israëliër doodgeschoten door een bewaker. Die schoot de man neer toen die "Allahu Akbar" riep, Arabisch voor 'God is groot'.

De bewaker dacht dat hij met een Palestijnse militant te maken had, maar de man bleek een Israëliër van in de veertig. Hij werd door meerdere kogels getroffen.

Na het incident werd de Klaagmuur afgesloten. De politie probeert uit te zoeken waarom de man op die belangrijke joodse plaats een Arabische tekst riep. Bij de Klaagmuur komen wekelijks duizenden mensen bidden!

Leuk! Nu zijn al joden niet meer veilig als ze in het Arabisch zeggen ´God is Groot´. Is de god van de joden niet de dezelfde god als die van de christenen en moslims? Dit bewijst weer eens de misdadigheid van het zionistische regime. Hun soldaten schieten er leuk oplos als ze dat willen. Hun paranoia tegen Palestijnen gaat zo ver dat ze nu ook op hun eigen mensen schieten. Deze mentaliteit van ´shoot first´ hebben de zionisten natuurlijk van de Amerikanen,  die zouden ook eerst schieten en dan nadenken! 

Joden en moslims moeten zich verzetten tegen de kapitalistisch-imperialistische Staat Israël!

Strijd, Solidariteit, Socialisme

Strijd, Solidariteit, Socialisme