Israëlische soldaten gestraft vanwege dans met Palestijnen

Het zionistische regime in Israël reageerde woedend toen hun soldaten samen met vreedzame Palestijnen aan het dansen waren. De soldaten van het Israëlische Leger waren in de stad Hebron aanwezig bij een dansfeest. In deze stad leven veel joden en moslims vreedzaam samen, maar het zionistische anti-Palestijnse regime verbied hun soldaten om met de ''vijand'' om te gaan. In de ogen van het Israëlische Leger hebben de soldaten zich in gevaar gebracht door met de Palestijnen te dansen!

De Staat Israël minacht het Palestijnse volk. Dat zien we vooral op de manier waarop ze met Palestijnen omgaan. In 1967 nam Israël bezit van de West-Bank en de Gaza Strook. De Gaza Strook werd in 2007 verlaten, maar op de West-Bank bouwt het misdadige zionistische regime nog steeds huizen voor joodse kolonisten. Volgens het zionisme hebben de joden recht op alle gebieden die ooit tot het Koninkrijk Judea behoorde. De Verenigde Naties hebben Israël al vaker bekritiseerd, maar nooit iets concreet gedaan mede door de kritiekloze steun van de VS aan Israël! 


In een rapport van de Verenigde Naties is gebleken dat Israël ook kinderen laat opsluiten en martelen. Revolutionair Socialistische Media heeft al eens eerder bericht gedaan over de marteling van jonge Palestijnse kinderen. Het is algemeen bekend dat het misdadige zionistische regime zich schuldig maakt aan het schenden van de mensenrechten. Natuurlijk doet de westerse wereld daar niets tegen. Want Israël is een bondgenoot van het westen en krijgt dus nauwelijks kritiek. Terwijl de Arabische landen genoeg leugens en haat over zich heen krijgen! 


Als opstandige Palestijnse tieners stenen naar Israëlische soldaten werpen, dan riskeren ze 20 jaar celstraf. In de gevangenissen worden ze dan ook nog gemarteld en geminacht. Het zionisme beschouwt hun als een minderwaardig volk. Dat maakt de hele ironie compleet. Dat juist de zionistische joden zo iets kunnen doen, terwijl ze zelf het slachtoffer geworden zijn van anti-Semitische acties door zoveel landen! 


Een makkelijke manier om Palestijnse kinderen te intimideren is door hun hardhandig te verhoren. De Palestijnen spreken Arabisch en geen Hebreeuws. Volgens het VN Comité voor de Rechten van het Kind, worden gearresteerde kinderen vaak verhoord in het Hebreeuws, een taal die ze vaak niet machtig zijn. Ook bekentenissen die ze moeten ondertekenen zijn vaak in het Hebreeuws. Door tegen kinderen te schreeuwen in een taal die ze niet begrijpen, is het makkelijker om ze te dwingen een bekentenis te tekenen! 


De Staat Israël is één van de meeste gemilitariseerde landen van de wereld. Het leger is enorm machtig en eist ook dat vrouwen dienst doen. Orthodoxe joden hoefde tot zeer recent niet het leger in. Maar dat heeft de overheid afgeschaft, nu moeten ook de strenge joden dienst doen. Israël geeft bijna 6,5% van haar jaarlijkse inkomsten uit aan het militair. In 2012 was het budget van het militair bijna 50 miljard dollar ( 37 miljard euro ). 


Revolutionair socialisten keuren het militarisme van de Staat Israël ten strengste af. Ook vinden wij dat die Israëlische soldaten geen straf verdienen. Dansen met vreedzame Palestijnen is geen misdaad. Natuurlijk kijken de paranoïde ogen van het militair daar anders naar. Zij zien in elke Palestijn een terrorist. Voor hun zijn dansende Palestijnen net zo gevaarlijk als de terroristen van Hamas. Het zionistische militair propagandeert haat en wil geen verzoening tussen de twee volkeren. Dat blijkt maar weer uit deze daad van het Israëlische leger!  
Politie en leger arresteren ook Palestijnse kinderen
die worden dan onder intimidaties 
vaak tot zware straffen veroordeeld!

Strijd, Solidariteit, Socialisme

Strijd, Solidariteit, Socialisme