Wat doet politiek rechts zo beetje?

Wat doet politiek rechts zo beetje? Wij revolutionair socialisten kijken niet op als rechtse mensen de meest lachwekkende dingen beweren. Klassieke rechtse taal zoals; NEDERLAND VOOR NEDERLANDERS, of EIGEN VOLK EERST zijn bijna oeroud. Maar rechts schrijft ook dat markt fundamentalisten zoals Reagan en Thatcher; “vrijheidsstrijders” en “voorbeeldige idealisten” met “verstandige ideeën'' waren. Dit terwijl het neoliberalisme van Reagan en Thachter voor een vechtmaatschappij gezorgd heeft, waarin kapitalisten alles kapot kunnen maken wat de werkende klasse dankzij klassenstrijd heeft opgebouwd. 

Hypocriete rechtse boeven vinden we vooral bij de Nederlandse Volks Unie ( NVU ). Deze neonazi partij beweert ''volks-nationalistisch'' te zijn, hun leider is clown; Constant Kusters. De NVU is fel tegen drugsdealers en vindt dat we deze mensen moeten executeren. Drugsdealers moeten volgens de NVU de doodstraf krijgen. Nu is het zo dat NVU kameraad; Patrick de Bruin opgepakt is door de politie. Deze neonazi is bekend doordat hij extreem rechtse concerten organiseert. Bij een inval van de politie in het huis van Patrick de Bruin vond men 1.200 hennenplanten, in Nederland mag je maar één hennenplant bezitten. We kunnen met zekerheid zeggen dat die 1.200 planten niet voor eigen gebruik waren. Wij revolutionair socialisten hopen dat kameraad Patrick de Bruin, meteen door een NVU executie peloton geëxecuteerd wordt. Jammer genoeg zal dat niet het geval zijn!  


Een concurrent van de NVU is de Nationalistische Volks Beweging ( NVB ). Deze beweging is meer fascistisch ingesteld dan neonazistisch. Als trotse nationalisten is de NVB dol op het Nederlandse volkslied het Wilhelmus. Alleen met een klein zinnetje in het volkslied heeft de NVB moeite. De zin ''de koning van Spanje heb ik altijd geëerd'' is onacceptabel voor de rechtse nationalisten, want een Spanjaard is geen Nederlander. Dus moet het Wilhelmus maar vervangen worden door een ''echt'' Nederlands volkslied. De NVB wil het lied “Alle man van Neerlands stam” invoeren als volkslied. Laat dit lied net een NSB ontwerp zijn. De rechtse nationalisten willen een NSB lied invoeren als volkslied. Dat gaat dus nooit gebeuren. Wij revolutionair socialisten houden ook niet van het Wilhelmus, maar we haten alles dat door de voormalige Nationaal Socialistische Beweging van Anton Mussert is gemaakt! 


De Stichting Taalverdediging behoort ook het rijtje nationalisten. Die schreeuwen moord en brand als mensen geen ''fatsoenlijk'' Algemeen Beschaafd Nederlands praten. Deze taal nationalisten minachten Engelse woorden die de jeugd tegenwoordig vaak gebruikt. Ook vinden ze het vreselijk als op verpakkingen Engelse instructies staan. Zo klaagde de Stichting Taalverdediging over hondenvoer. Op de verpakking van een diervoedingsbedrijf stond in het Engelse de instructies. Diezelfde instructies was ook in Nederlands te vinden, maar in kleinere letters. Omdat honden alleen de taal van hun baasje leren komen de Engelse woorden chaotisch over bij honden beweren de taal nationalisten. Tweetalige honden bestaan volgens hun niet, nou revolutionair socialistische honden kunnen echt wel Frans blaffen hoor ( WAF, WAF ) 


Op de website van de Partij voor de Vrijheid ( PVV ) is het rustig de laatste tijd. Natuurlijk is 2/3 van alle PVV propaganda gericht tegen de islam. Heel vaak heeft Geert Wilders bende het over de islam, de islam, de islam, de islam en – verrassing – de islam. Alles draait bij de PVV over de grote strijd tegen de islam. Zelfs de NSB van Mussert sprak nog over andere zaken dan alleen maar de strijd tegen het bolsjewisme. Ook kon je nog lid worden van de NSB, terwijl de PVV nog steeds maar één lid heeft en dat is Wilders. 


Ondertussen is de roversbende van Mark Rutte bezig met de volgende aanvallen op de werkende klasse. Er wordt bezuinigd op de (thuis)zorg en kinderopvang, de huren gaan omhoog en de lonen en uitkeringen liggen onder vuur, allemaal onder het motto van ''iedereen moet het met minder doen''. Met minder bedoelt de politiek de arbeidersklasse. Niet de politici die 8.900 euro bruto per maand verdienen ( met uitzondering van de vijftien SP tweede kamer leden ). Ook Mark Rutte zit met zijn 10.000 euro bruto per maand lekker, terwijl de modale arbeider met 2000 euro bruto het lastiger krijgt. Vrouwen met kinderen stoppen met werken omdat de kinderopvang niet te betalen is. Hierdoor verliezen veel gezinnen aan inkomen dat broodnodig is. Want als gezin leven op één modaal inkomen is in 2013 bijna niet te doen. Je moet al boven modaal verdienen om zonder zorgen te kunnen leven!
Website van de Nationalistische Volks Beweging
Kloon van de NSB? Jazeker!

Strijd, Solidariteit, Socialisme

Strijd, Solidariteit, Socialisme