''Dikzak'' Kim Jong Un wil praten met de westerse media?

Onze geliefde vetzak wil praten! Daarmee bedoelen we dictator Kim Jong Un van de ''Democratische'' Volksrepubliek Korea. Jong Un is de zoon van Jong Il, Kim Jong Il de voormalige ''geliefde leider''. In het jaar 2010 werd Jong Un voor het eerst voorgesteld aan het Noord Koreaanse volk. Een kort jaartje daarna stierf zijn vader en werd Kim Jong Un, de nieuwe ''almachtige'' leider van de DPRK! 

Terwijl 1/3 van de Noord Koreaanse bevolking ondervoed is, leeft Kim Jong Un in luxe. Waaraan is dat te zien? Aan zijn omvang! De 30 jarige jonge dictator heeft overgewicht. Dat is duidelijk te zien aan de afbeeldingen die Noord Korea de wereld in stuurt. Kim Jong Un geniet van zijn status als leider en de luxe die de Noord Koreaanse staat hem gunt. Revolutionair socialisten kunnen alleen maar met walging kijken naar deze vreselijke show die al 65 jaar duurt!


Nu heeft Kim Jong Un iets nieuws bedacht om geld te ''verdienen''. Voor 1 miljoen dollar ( 750.000 euro ) wil de Noord Koreaanse dictator een interview geven aan de westerse media. Dit is zeer zeldzaam aangezien zijn vader nooit voor de microfoon stond. Zijn grootvader Kim Il Sung sprak dan wel eens, maar nooit voor de camera's van het westen!


Dat hij een interview wil geven is op zich niet verkeerd, maar dat hij daar 1 miljoen dollar voor vraagt is echt anticommunistisch. Natuurlijk weten we allemaal dat Noord Korea niet communistisch is. Althans dat weten revolutionair socialisten. De meeste arbeiders zijn helaas nog steeds in de ban van de westerse leugen dat de ''Democratische'' Volksrepubliek Korea een ''communistische dictatuur'' is. Zelfs Noord Korea heeft alle verwijzingen naar het communisme in 2009, uit haar grondwet gezet. Noord Korea is een juche-songun staat en de heersende ideologie van de ''Arbeiders'' Partij van Korea, is niet het marxistische socialisme!


Toen Kim Jong Un leider werd van Noord Korea, was het nog onduidelijk of hij net zo zou zijn als zijn vader en grootvader. Maar na enkele maanden werd duidelijk dat de jongere Kim net zo despotisch is. Juist omdat hij een opleiding heeft gehad in het westen, had hij de waarheid moeten weten over de werkelijke aard van Noord Korea. Vermoedelijk weet de Kim familie dat best, maar ze houden de schijn van een ''socialistisch'' Korea hoog. Allemaal om Kim Il Sung en Kim Jong Il te eren, die als goden overal vereert worden. In liederen, in boeken, in tv series, overal zijn de lachende gezichten van deze twee kleptomanen te zien!


1 miljoen dollar voor een interview. Het is best mogelijk dat enkele westerse media imperialisten zullen toehappen. Want Noord Korea is nog steeds een geheimzinnig land. Men weet eigenlijk bitter weinig over de werkelijke aard van de heersende Kim dynastie. Al 65 jaar doen de Kims veel moeite om 24,5 miljoen mensen te hersenspoelen. In het begin werd het communisme ( stalinisme ) gebruikt, maar na 1972 nam de juche ideologie het over. Kim Jong Il voerde in 1997 de songun ideologie toe tot de juche, waardoor het militair als revolutionaire voorhoede werd neergezet. Dat was een logische stap, want de Kim familie heeft het Koreaanse Volksleger nodig ter bescherming! 


Terwijl het dikke varken Kim Jong Un, lekker geniet en 1 miljoen dollar eist van de westerse media voor een interview, lijden 8 miljoen Noord Koreanen honger en zijn ondervoed. Dit is de misdaad van de Kim familie en wij revolutionair socialisten roepen de arbeidersklasse van beiden Korea's op om te strijden, tegen zowel de zuidelijke kapitalistische families als tegen de noordelijke Kim dynastie!


Weg met het varken KIM JONG UN

Weg met de Zuid Koreaanse kapitalistische families! Dik varken naast vette champion's  
Alleen voor hem!

Strijd, Solidariteit, Socialisme

Strijd, Solidariteit, Socialisme